fbpx

Zwarte olijven tapenade

Pate di olive Nere is een heerlijke zwarte olijve tapenade van het met Contadini. De tapenade is gemaakt van Leccina en Callina olijven uit Puglia. Deze olijven worden met de hand geoogst tussen begin oktober en eind november. De olijven worden gewassen en daarna worden ze gedurende 6 maanden “ontbitterd” in water met zout. Een natuurlijk proces, zoals dat al eeuwen wordt gedaan. Daarna worden de olijven ontpit en verwerkt tot de smaakvolle zwarte olijven tapenade.  . De pate olive nere is heerlijk op een toastje of bruschetta. Maar het kan natuurlijk ook gebruikt worden voor een mooie olijvensaus over de pasta. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit potje vol Italiaanse zwarte olijven komt uit de zuidelijkste regio van Puglia, Lecce

Gewicht 0,100 kg
Afmetingen 7 × 7 × 9 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.