Welkom in de Italiaanse delicatessen winkel van Ronalds Italië. Zoek hier je Italiaanse producten en je zult ze zeker vinden. Kun jij niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact op.
Caputo Cuoco is een top pizza bloem. Een echte topper voor het maken van het lekkerste pizzadeeg. Let op! uietermate geschikt voor de Napolitaanse pizza!
De zoete specialiteit uit Abruzzo. Een heerlijk snoepje van amandel met een krokante zoete laag. Ze zijn er vele verschillende smaken. Wij hebben gekozen voor de tiramisu smaak! Heerlijk!
Deze Heerlijke limoncello heeft een mooie volle smaak en is niet te zoet. Ideaal voor een aperitief gemixt met Prosecco of puur na de maaltijd. Ook leuk om cadeau te geven! Altijd ijskoud serveren!
Een mooi blikje met nog mooiere Carnaroli rijst. Top rijst voor een heerlijke risotto. Wacht niet, bestel deze Acquerello risotto en maak je eigen top risotto gerecht!
Deze artisjokkenharten maken onderdeel uit van een hele serie "Sott'olio's". Van gewone artisjokken, gegrilde courgette tot met tonijn gevulde pepers. Allemaal heerlijk voor een antipasto of bij de borrel. Met deze gegrilde Artisjokken doe ik verder helemaal niks. Gewoon op de borrelplank leggen en genieten.
Deze lekkernij is een echte Italiaanse topper. Zeker met de combinatie van pistache noten, kersen of citroen is het een echte aanrader. Uitstekend bij een heerlijk espresso of gewoon als zoet tussendoortje.
Deze heerlijk salami komt uit Piemonte. Voorzien van Barbera wijn dus extra zacht en smaakvol. Wil je zelf op zoek naar de mooiste Italiaanse smaken? Boek dan een reis naar bijvoorbeeld Le Marche!
Een mooie risotto uit Verona in een zak van 1 kg. Wij eten thuis regelmatig risotto, het is een ideale drager voor alle ingrediënten. Een van onze favorieten is risotto met radicchio (rood sla) en salsiccia. Maar ook de bekende risotto met porcini valt hier in goede aarde. Zeker omdat we hier bij ons in het bos gewoon porcini kunnen plukken.
Deze Calamaretto komt uit Le Marche. Traditioneel bereid, middels een koperen mal. Hierdoor ontstaat er een ruw oppervlak waardoor de pasta een perfect drager is voor mooie volle pasta sausen. Uiteraard is ook deze pasta gemaakt van harde tarwe. (Semola)
Voor mij is Puglia toch echt de regio waar de beste olijfolie vandaan komt. Tijdens al mijn reizen door het prachtige Italië heb ik vele verschillende soorten olijfolie geproefd. De Pizzico Extra Vergine olijfolie is toch echt een van de betere die ik ben tegen gekomen. Zeker wanneer je van een olijfolie houdt die echt smaak heeft. Licht bittere en pittige smaak, gecombineerd met een groen fruitige aroma en kruidige hints.