Uiteraard snoepen we ook uit onze eigen winkel. Vandaag hebben we het tonijn pasta recept gemaakt. Echt een top pakket. Bijna alles is aanwezig voor een geweldige Italiaanse maaltijd. Compleet met een een heerlijke Siciliaanse Nero d’Avola wijn.
De ingrediënten Tonijn pasta recept
Voor 4 tot 6 personen
1 zak Calamaretto pasta uit Le Marche (500 gram)
1 pot Tonijn filet op olijfolie (310 gram)
1 blik Lina Brand kerstomaten (400 gram)
1 a 2 courgetten in kleine blokjes
1 grote ui gesnipperd
2 tenen knoflook fijn gesneden
olijfolie om de ui, knoflook en courgette in de bakken
En een heerlijke fles Nero d’Avola
De bereidingstijd van dit tonijn pasta recept is eigenlijk de kooktijd van de pasta en die bedraagt 13 minuten. Dus binnen een kwartier staat er een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel.
Wil je deze tonijn pasta nog verder op smaak brengen? Dan kun je uiteraard ook een scheutje goede balsamico azijn toevoegen. Wil je het pasta recept volledig uitgeschreven hebben, neem dan even contact met me op.
Ik wens jullie alvast een smakelijke maaltijd toe.